Home / BC Mures / BC Mureș, prima care intră în arenă în anul 2017

BC Mureș, prima care intră în arenă în anul 2017

Distribuie

Echipa masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș este prima dintre formațiile mureșene care dispută meci oficial după Anul Nou. „Tigrii” nu vor avea răgaz după Revelion, urmând să dispute deja în seara de marți, 3 ianuarie partida din cadrul etapei a III-a a Grupei K din faza a doua a competiției continentale EuropeCup, în deplasare, cu formația suedeză Sodertalje Kings. Va fi întânirea dintre cele două echipe care au suferit câte două înfrângeri în fața celor două candidate la calificare, turcii de la Gaziantep și francezii de la Elan Chalon, care au joc direct în această a treia etapă, pe terenul francezilor. BC Mureș va susține următorul joc de pe teren propriu din cupele europene cu Elan Chalon, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 19.00.

Atenția concentrată la Liga Națională

Echipa antrenorilor Szászgáspár Barnabás și George Trif pare însă mai mult concentrată pe campionatul intern, unde au principalul obiectiv, clasarea pe un loc de play-off. Dovezi sunt și victoriile obținute în deplasare, la campioana CSM Oradea și U-BT Cluj, ultima chiar înaintea Crăciunului. În campionat BC Mureș a pornit și în această ediție mai greu și acum se află pe locul 5, cu 20 de puncte, 7 victorii și 6 înfrângeri. Imediat după revenirea din Suedia, mureșenii vor susține în 8 ianuarie, de la ora 18.00, pe teren propriu, partida din cadrul etapei a XV-a, cu Dinamo București. Alb-roșii ocupă ultimul loc din cele 11 echipe rămase, cu doar 2 victorii în 12 întâlniri, sub Olimpic Baia Mare, care a obținut o singură victorie, dar are un meci în plus.

În partida tur „tigrii” s-au impus la București cu 92-83 și sunt favoriți cerți la obținerea unei noi victorii, care ar duce bilanțul general al întâlnirilor directe la 12-8 în favoarea lor. Un meci care se anunță pe placul suporterilor, fapt care trebuie completat de o evoluție pe măsură.

 

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, bătălie pentru rămânerea în prima ligă

Distribuie Echipa de volei feminin din cadrul CSU Târgu Mureș a jucat un meci din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.