Share

Home / Sanatate / Servicii noi pentru pacienți la Spitalul din Luduș

Servicii noi pentru pacienți la Spitalul din Luduș

Conducerea Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” din Luduș a anunțat, pe site-ul propriu, că pacienții că pot beneficia de ședințe de kinetoterapie individuală și de consiliere psihologică clinică prin servicii de sănătate conexe în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureș pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Conform reprezentanților spitalului, programul de recuperare şi kinetoterapie este coordonat de către Ilona Szabo, kinetoterapeut licenţiat. „Pacienţii cu bilet de trimitere de la medicul de familie se adresează cabinetului de Neurologie sau Ortopedie, în funcție de afecțiune, din cadrul Ambulatoriului de specialitate (Policlinica Luduş). La recomandarea medicilor de specialitate, prin scrisoare medicală, pacienţii sunt îndrumaţi către Fizioterapie (Laborator recuperare, medicină fizică şi balneologie) cu sediul în Luduș, strada Ghioceilor nr. 1, pentru tratament de kinetoterapie individuală. Medicul specialist recuperare, medicină fizică şi balneologie indică, în funcţie gravitatea afecţiunii, un plan de recuperare, care poate să cuprindă de la 10 până la 21 de ședințe”, se precizează pe site-ul unității medicale.

Consiliere psihologică clinică
O altă noutate a Spitalului Orășenesc din Luduș se referă la posibilitatea ca pacienții să beneficieze de evaluare psihologică clinică şi psihodiagnostic, consiliere psihologică clinică prin servicii de sănătate conexe în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. „Programul de consiliere este coordonat de către Aurelia Beldean, psiholog autonom psihologie clinică. Pacienţii cu bilet de trimitere de la medicul de familie se adresează cabinetului de psihiatrie din cadrul Ambulatoriului de specialitate (Policlinica Luduş). La recomandarea medicului de specialitate prin scrisoare medicală, pacienţii sunt îndrumaţi către psiholog”, se mai arată pe site-ul spitalului.
Informaţii suplimentare şi programări la numerele de telefon: 0265-411.919 sau 0725-929.511.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Workshop „Nutriția în hipotiroidism” la Târgu Mureș

Neoreka (strada Strâmbă, nr. 36A) va găzdui în 19 iulie, de la ora 18.00, un …

Share
Share