Home / Eveniment / Tren deraiat. Cel puţin 43 de persoane au fost rănite

Tren deraiat. Cel puţin 43 de persoane au fost rănite

Distribuie

Cel puţin 43 de persoane au fost rănite după ce un tren a deraiat miercuri în nordul Indiei, au anunţat oficiali din poliţie şi reprezentanţi ai căilor ferate, relatează Reuters, precizând că este al treilea astfel de accident din ultimele săptămâni, ceea ce alimentează îngrijorarea în legătură cu siguranţa reţelei feroviare învechite din ţară, potrivit News.ro. Trenul a deraiat în apropiere de oraşul Kanpur, din statul Uttar Pradesh, în cursul dimineţii.
Toate persoanele rănite, dintre care unele erau în stare critică, au fost duse la spitalele din apropiere, a anunţat directorul general al Poliţiei din Uttar Pradesh, Javeed Ahmad, într-un mesaj publicat pe Twitter. Imagini de la locul accidentului arată vagoane distruse şi sărite de pe şine. Două dintre vagoane au căzut de pe un pod într-un canal mic. Unii pasageri au fost filmaţi în timp ce îşi adunau bagajele de lângă şine.

 

De asemenea, verificati

Dr. Sándor Előd, ghidaj special la expoziția „Oratio, Studio Et Collectio”

Distribuie Muzeul Județean Mureș organizează un ghidaj special al expoziției „Oratio, Studio Et Collectio. 400 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.