Home / Social / Programul magazinelor de Anul Nou

Programul magazinelor de Anul Nou

Distribuie

În prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar şi a centrelor comerciale vor fi închise. În ceea ce priveşte programul reţelei Metro în perioada sărbătorilor de iarnă, în 31 decembrie programul se încheie la ora 16:00, iar pe 1 ianuarie toate magazinele Metro vor fi închise. În 2 ianuarie, magazinele vor avea un program scurt, între 8:00 şi 16:00, potrivit News.ro.
În 1 ianuarie toate cele 500 de magazine din reţeua Profi vor fi închise, iar în 31 decembrie vor fi deschise până la orele 18.00 şi, în unele cazuri, până la 19.00, în timp ce în 2 ianuarie magazinele Profi vor fi deschise în intervalul 10.00-18.00.
Reţeaua Carrefour a ales să închidă toate magazinele în 1 ianuarie. Retailerul francez va avea un program special înainte de Revelion, astfel încât clienţii îşi vor putea face ultimele cumpărături până la ora 18:00 în 31 decembrie. Pe 2 ianuarie, cele mai multe magazine Carrefour vor fi deschise începând cu ora 7:00 şi se vor închide la ora 22:00, însă unele magazine au program până la ora 23:00.
Şi magazinele Kaufland vor avea un program de funcţionare special. Astfel, în 31 decembrie, ora deschiderii va varia în funcţie de magazin în intervalul orar 7:00-7:30, iar ora închiderii va fi între 16:00 şi 18:00. În zilele 31 decembrie, magazinele Kaufland vor fi închise, iar în 2 ianuarie vor avea program scurt, de la 9:00-9:30 la14:00-15:00. Magazinele Lidl vor fi închise în 1 ianuarie, acestea începându-şi programul cu ziua de 2 ianuarie.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Incendiu într-o benzinărie din Târgu Mureș

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit marți după-masă, 26 martie, pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.