Share

Home / Administratie / Aplicaţie nouă la Curtea de Apel Târgu-Mureş
Curtea de Apel Targu Mures

Aplicaţie nouă la Curtea de Apel Târgu-Mureş

Începând cu data de 3 ianuarie 2017, Curtea de Apel Târgu-Mureş cu sprijinul Curții de Apel Cluj lansează serviciile Info dosar şi Fişă dosar la adresa de internet www.curteadeapelmures.ro. Cele două servicii oferă părților posibilitatea să acceseze informații detaliate despre procesele aflate pe rolul instanţelor din circumscripţia sa.

„Informații suplimentare se regăsesc pe pagina web sus menționată. Căutând după numărul de dosar, se pot obţine informaţii legate de traseul dosarului – toate instanţele la care a fost înregistrat dosarul – data înregistrării, obiectul, stadiul procesual, termenele de judecată şi dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, detaliat pentru fiecare instanţă. După selectarea instanței și a dosarului, prin apăsarea butonului Vizualizare Documente de la secţiunea documente la dosar şi autentificarea cu parolă, pot fi vizualizate unele documente de la dosar. Este posibilă vizualizarea documentelor întocmite de instanţă, încheieri, sentinţe, decizii, adrese”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Curţii de Apel Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spectacol de colinde la Reghin

Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin va găzdui duminică, 8 decembrie, începând cu …

Share
Share