Anul 2017 începe cu trei târguri de nunți, la Târgu-Mureș Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 2153 Vizualizări

Anul 2017 începe cu trei târguri de nunți, la Târgu-Mureș

Vești bune pentru viitorii miri din Târgu-Mureș. Anul 2017 începe cu trei evenimente speciale dedicate lor, trei târguri de nunți, „Nunta noastră”, „Nunta exclusivă” și „O nuntă perfectă”, ce își propun să prezinte tendințele anului 2017 în materie de nunți și evenimente festive.

Cetatea Medievală Târgu-Mureș va găzdui, în perioada 21-22 ianuarie, ediția a IX-a a târgului de nunți „Nunta noastră”. „Ajuns la cea de-a IX-a ediţie, târgul „Nunta noastră” este un eveniment de tradiție care adună împreună, an de an, zeci de prestatori de servicii din industria nunților. „Nunta noastră” este locul unde cei care doresc să își întemeieze o familie vor găsi toate cele necesare pentru organizarea nunții de vis. Municipiul Târgu-Mureș este partenerul acestui eveniment”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Selecție exclusivistă de oferte speciale din partea expozanților
Palatul Culturii din Târgu-Mureș va găzdui, în perioada 10-12 februarie 2017, târgul de nunți „Nunta exclusivă”, un concept nou si unul dintre cele mai promițătoare evenimente în materie de nunți din Transilvania. Dedicat în special viitorilor miri, dar și tuturor celor interesați de organizarea unui eveniment festiv, târgul de nunți se află la ediția a doua și își propune să adune la un loc cei mai importanți furnizori de servicii din Transilvania și o serie de stilişti şi designeri de top, pentru a aduce în atenția viitorilor miri tendințele anului 2017 în materie de nunți și evenimente festive.
„În cadrul evenimentului, vor avea loc prezentări de rochii de mireasă, rochii de seară și costume, cât și workshop-uri dedicate viitorilor miri, spectacole cu muzică live, concursuri între barmani, demonstrații pirotehnice și multe alte momente surpriză, oferindu-vă astfel posibilitatea de a alege ceea ce vi se potrivește mai bine, dintr-o selecție exclusivistă de oferte speciale din partea expozanților. Perechile participante vor beneficia de o serie de reduceri, vor putea participa la concursuri cu premii și vor avea ocazia de a se informa, de a se inspira și de a gusta, la propriu și la figurat, din ofertele celor mai cunoscute branduri de pe piață”, au arătat organizatorii evenimentului.
De asemenea, în perioada 17-19 februarie, la Promenada Mall Târgu-Mureș, va avea loc expoziția „O nuntă perfectă”, care prezintă cele mai noi tendințe în materie de rochii de mireasă și accesorii, costume de miri, rochii și ținute de ocazie, bijuterii, buchete de mireasă, cofetării și laboratoare de specialitate, fotografii și filmări.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE