„Cel bun, cel rău și mama m**ii“, la Național Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 196 Vizualizări

„Cel bun, cel rău și mama m**ii“, la Național

Teatrul dans revine în luna ianuarie pe scena Teatrului Național cu ocazia reprezentației spectacolului „Cel bun, cel rău și mama m**ii“ (A Jó, a Rossz és a K**va Anyád), un spectacol al secției de teatru de mișcare Studio M din Sfântu Gheorghe.

Spectacolul, pus în scenă de regizorul-coregraf ungar Fehér Ferenc, aduce pe scenă atmosfera westernurilor prin muzică și dans. Gagurile cu pistolari, femei ușoare și bărbați în travesti au stârnit numeroase hotote de râs. Totodată lipsa unor cuvinte inteligibile – cu excepția sudălmii din titlu – și a unui fir narativ i-au permis fiecărui spectator să-și construiască propria poveste pe temă western, una în care moartea și dragostea sunt personaje principale. Spectacolul îi are în distribuție pe actorii Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László și Veres Nagy Attila.

În spectacolul lui Fehér Ferenc, doar titlul şi atmosfera se bazează pe povestea originală. Aici povestea este chiar simplă. Este vorba despre o mică comunitate în care oamenii supravieţuiesc şi îşi petrec zilele doar între ei. Pentru a alunga plictiseala, ei se amuză reciproc desfăşurile şi duelurile având un rol imens. Figurile indezirabile ale societăţii, curvele şi bandele “fuck off” au ajuns în acest orăşel pustiu, prăfuit şi părăsit care se numeşte El Perdido. Însă deodată se schimbă ceva…Ce anume ? Veți putea vedea luni, 30 ianuarie, ora 19:00 cu ocazia reprezentației spectacolul de la Sala Mică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE