„Tigrii” intră în arenă BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 573 Vizualizări

„Tigrii” intră în arenă

Jucătorii echipei masculine de baschet BC Mureș Târgu-Mureș și-au încheiat foarte repede petrecerea de Revelion. După ce doi dintre componenții lotului și-au sărbătorit aniversarea zilei de naștere în 29 decembrie, Alin Borșa (26 de ani) și Andrew Barham (27), după petrecerea de Anul Nou componenții lotului s-au reunit în prima zi din 2017 pentru a face deplasarea la București. De acolo urmau să se îmbarce pentru avionul de Suedia pentru a disputa partida din cadrul etapei a treia din cadrul grupei K din faza a doua a competiției FIBA Europe Cup, la Sodertalje, programată marți, 3 ianuarie, ora 20.00 (ora locală), cu formația Kings.
Cele două echipe au fost învinse în ambele partide din primele etape din grupă. BC Mureș a cedat la echipa franceză Elan Chalon cu 65-101 și au fost învinși pe teren propriu cu 76-90 de turcii de la Gaziantep. Suedezii au pierdut la rândul lor cu 66-72 în Turcia, apoi cu 63-86 pe teren propriu cu francezii. Jocul se anunță unul echilibrat, dar diferențele de scor înregistrate dau drept favorită echipa gazdă. Ebvoluția mureșenilor în meciul câștigat la Cluj cu U-BT au dovedit însă că „tigrii” pot face față în partide în care sunt considerați outsideri.
Pentru BC Mureș „iureșul” continuă, deoarece urmează jocul cu Dinamo București din etapa a XV-a a Ligii Naționale, programat duminică, 8 ianuarie, ora 18.00, pe teren propriu, după care, la doar 3 zile, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 19.00, vor întâlni tot pe teren propriu, formația Elan Chalon, în cadrul etapei a patra a competiției continentale.

Foto: Toth Csaba

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE