Share

Home / Cultură / Artişti din Belgia şi Statele Unite la Sighișoara Blues 2017

Artişti din Belgia şi Statele Unite la Sighișoara Blues 2017

A 12-a ediție a Festivalului Internațional de Blues de la Sighișoara se va desfășura în sala de spectacole Mihai Eminescu, pe parcursul a 2 seri, în perioada 31 martie și 1 aprilie 2017, cu două concerte pe seară, a câte 80 de minute, prezentate de Berti Barbera. Vineri,  31 martie, vor concerta Steven De Bruyn & The Rhythm Junks (BE) şi Mississippi Heat (USA),  respectiv Alvin Youngblood Hart (USA) şi Danielle Nicole Band (USA) în ziua de sâmbătă, 1 aprilie. “La atmosfera blues cu care v-am obișnuit sunteți așteptați și în foierul sălii, unde, înainte de spectacole și în pauzele (de 30 minute) dintre ele, artiștii oferă discuri, autografe și își spun poveștile de viață. Preţul biletelor este de 100 de lei pentru seara de vineri, respectiv 120 de lei pentru a doua seară de festival”, afirmă organizatorii.
Biletele se pot achiziţional  de la recepția Fronius Residence, telefonic la +40265 779 173 sau la email contact@fronius-residence.ro. Pot fi plătite cash sau prin ordin de plată către Asoc. Cult. Sighișoara Blues Hospital în contul RO58 RZBR 0000 0600 0876 0874 deschis la Banca Raiffeisen, agenția Sighișoara.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lista candidaților UDMR pentru Consiliul Județean Mureș și Consiliul Local Târgu-Mureș

Forurile superioare ale UDMR Mureș vor decide, cel târziu până la mijlocul lunii martie, ordinea …

Share
Share