A nins cu amenzi de Revelion Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 408 Vizualizări

A nins cu amenzi de Revelion

În noaptea de revelion, Poliţia mureşeană a fost la datorie, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș.

Pentru siguranţa cetăţenilor, la trecerea dintre ani, peste 500 de poliţişti au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în tot judeţul, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe drumurile naţionale, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.
În perioada 31 decembrie – 2 ianuarie, polițiștii au aplicat 163 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 47.825 de lei. De asemenea, angajații IPJ Mureș au confiscat bunuri – articole pirotehnice în valoare de 700 de lei. 
Defalcat, polițiștii au constatat 44 de infracțiuni, dintre care 26 fiind fapte de natură judiciară, 3 au fost la regimul rutier, 7 au fost la regimul materiilor explozive şi 8 au fost ale genuri.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 163 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 63 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991.
De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale, 16 pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 4 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice (cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune).
Totodată, au fost reținute 10 permise de conducere, dintre care 4 pentru alcool, fiind retrase și 3 certificate de înmatriculare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE