Home / Administratie / Anunţ important despre impozitele şi taxele pentru târgumureşeni

Anunţ important despre impozitele şi taxele pentru târgumureşeni

Începând cu data de 12 ianuarie se reia plata impozitelor şi taxelor locale la Primăria Târgu-Mureş, a anunţat, pe reţeaua de socializare Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

„Primaria Tîrgu-Mureş anunţă contribuabilii, persoane fizice şi juridice, că începând cu data de 12 ianuarie 2017, ghişeele de încasare se vor deschide pentru plata taxelor. Programul va funcţiona normal, la fel ca şi până acum. Zilnic, de luni până vineri, ghişeele vor fi deschise între orele 8.00 – 12.00 şi 12.30 – 14.30. Tîrgumureşenii care vor achita integral impozitele vor beneficia de reducere, la fel ca în fiecare an. Ca urmare, cei care vor plăti întreaga taxă până la data de 31 martie 2017, vor beneficia de o reducere de 10%, care se va aplica atât persoanelor fizice cât şi celor juridice. Pentru anul 2017, valoarea impozitelor şi taxelor pentru contribuabilii din Tîrgu Mureş a rămas la fel ca şi anul trecut. Mai multe informaţii cu privire la taxele şi impozitele pe anul acesta, pe site-ul Primăriei Tîrgu Mureş www.tirgumures.ro”, se arată în comunicat.

1 comentariu

  1. Oare unde se duc banii publici strinsi din impozite.?
    Au investit miliarde de lei din bani publici in reabilitarea centralelor termice dupa care in scurt timp le-au desfiintat pe toate.Astfel au scos din buzunarul populatie miliarde de lei care au intrat in buzunarele afaceristilor cu microcentrale second hand,E-on(prin miile de contracte noi).Aurefacut strazile si trotuarele in mod jalnic din bani publici macelarind copacii plantati de a lungul drumurilor tocmai pentru a proteja populatia de aerul poluat.
    Au dat aviz de reabilitare prin supraetajarea blocurilor de locuinte desi nu era indicat.(cutremur, privarea vecinilor de lumina solara etc.)Banii scosi din buzunarele oamenilor au intrat in buzunarele afaceristilor si spagarilor.
    Au desfiintat pubelele in care populatia selecta gunoiul,au marit plata pentru ridicarea gunoiului pentru cei care au incheiat contract cu Salubriserv in loc sa depisteze pe cei multi care nu au contract cu Salubriserv deci nu platesc dar produc gunoi.Din proiectele de refacere drumuri platiti din bani publici pistele de biciclete lipsesc dar au cumparat biciclete pentru inchiriere.In zonele verzi si parcuri copacii si arbustii sunt macelariti in ultimul hal.(Bulv.cetatii,si toate parcurile )Clinicile de stat, cladirile baroc ,teatrul de stat arata ca dupa razboi.Strazile si trotuarelle sunt refacute fara cap.ex.str.Gh.MarinescuGrigorescu..Autovehiculele zac tot pe trotuare refacute din bani publici.Piste de biciclete nu s-au facut desi este zona de clinici care ar trebui protejata si nu poluata.
    Autobuzele noi cumparate cu bani publici nu sunt deloc comode si au putine scaune.Autobuzele vechi si maxi taxiurile sunt dovada dispretului autoritatilor asupra acelor multi care le platesc salariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesajul primarului Márk Endre de Ziua Națională a României

„Dragi reghineni!  Sărbătoarea națională a unei țări simbolizează forța unei comunități, care în spiritul unirii, …