Home / Eveniment / Poliția Locală, apel către târgumureșeni

Poliția Locală, apel către târgumureșeni

Având în vedere căderile abundente de zăpadă, precum și viscolul înregistrat în cursul nopții de 05 – 06.01.2017, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș roagă tîrgumureșenii să acționeze în sensul curățării trotuarelor, prevenind astfel accidentările concetățenilor noștri.
Pe această cale, invocăm prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 20/2008, art.11 alin.1, conform căreia ,,proprietarii, administratorii și chiriașii imobilelor, sunt obligați să asigure curățenia trotuarelor, acoperișurilor, teraselor de zăpadă și gheață și să execute desfundarea rigolelor…”. Neîndeplinirea acestor obligații conduce la sancțiuni aplicate de către cadrele Poliției Locale.
Contextual, specificăm faptul că depozitarea zăpezii se face la limita dintre carosabil și trotuar, fără acoperirea rigolelor, a gurilor de canal sau obturarea căilor de comunicație ( ex.treceri de pietoni, intrări în curți, alei etc).
Apelăm la spiritul civic caracteristic tîrgumureșenilor, reiterând solicitarea de a acționa în sensul celor sus-menționate.

DIRECTOR EXECUTIV,
Poliţia Locală Tîrgu Mureş
Valentin-Constantin Bretfelean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Darina a deschis un restaurant cu autoservire într-o zonă importantă din Târgu Mureș

Un restaurant cu specificul autoservire a fost deschis astăzi lângă Gara Mare (Gara CFR), de …