Școli și grădinițe închise din cauza gerului Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Școli și grădinițe închise din cauza gerului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că luni și marți nu vor fi deschise școlile și grădinițele în București și în județul Ilfov, din cauza condițiilor meteo, conform AGERPRES. Sursa citată arată că edilul șef a precizat că hotărârea a fost luată în urma unei consultări cu ministrul Educației, cu inspectorul școlar șef al București și cu câțiva directori de școli.

„Am luat decizia și cu domnii primari de sectoare ca luni și marți să nu fie deschise grădinițele, creșele, școlile și liceele, deoarece informațiile pe care le-am primit de la specialiștii în meteorologie arată faptul că luni, marți și chiar miercuri dimineață va fi ger năprasnic, în jur de minus 20 de grade, pericol pentru copii, profesori, părinți, pericol de îmbolnăviri, pericol de accidente. Chiar dacă în Capitală se va putea circula, pentru că se acționează în continuare și în această noapte, și sâmbătă, și duminică și circulația va fi permisă, este vorba de ger năprasnic, condiții meteo dificile”, a declarat Gabriela Firea la Centrul de comandă al Poliției Municipale.

Potrivit ei, prefectul de Ilfov i-a transmis că a luat aceeași decizie. Primarul general a adăugat că va discuta ulterior cu ministrul Educației și cu inspectorul școlar pentru a se stabili dacă școala va putea începe de miercuri sau poate de joi, când, a arătat ea, este prima zi în care vremea se va îmbunătăți în Capitală.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE