Share

Home / Invatamant / Cursuri suspendate mâine doar la grădinițele din Viișoara în județul Mureș

Cursuri suspendate mâine doar la grădinițele din Viișoara în județul Mureș

Copiii de la grădinițele din comuna Viișoara vor sta mâine acasă. Conducerea Școlii Gimnaziale Viișoara a hotărât suspendarea cursurilor din 9 ianuarie ale grădiniței din Viișoara și ale celorlalte două grădinițelor arondate din satele Sântioara și Ormeniș. Potrivit inspectorului școlar general adjunct, Lavinia Mureșan, decizia a fost luată din cauza gerului și afectează doar grădinițele, cursurile din ciclurile primar și gimnazial urmând a se desfășura.

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice actualizează situația unităților de învățământ preuniversitar și a universităților din zonele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile, pe site-ul edu.ro. (link – AICI)

Conform actualizării de la ora 18.00, de pe site-ul Ministerului Educației, în județul Mureș, mâine, 9 ianuarie, vor fi suspendate parțial cursurile din 3 unități de învățământ. Este vorba despre cele 3 grădinițe din comuna Viișoara. Inspectorul școlar general adjunct a precizat că la Grădinița cu Program Normal din Viișoara sunt înscriși 37 de copii, la Grădinița din Ormeniș – 32, iar la Grădinița din Sântioara – tot 32 de copii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cerc pedagogic despre ”Digitaliada”

Aproape 60 de profesori de matematică din județul Mureș s-au întâlnit sâmbătă, 1 februarie, în …

Share
Share