Home / Life style / Condiții bune de schi la Sovata

Condiții bune de schi la Sovata

Pârtia de schi din Sovata, singura pârtie de schi din județul Mureș este în continuare atracția oricăror categorii de schiori, de la avansați la începători. Pârtia cu o lungime de 1200 metri și o diferență de nivel de 262 metri pe traseul telescaunului este dotată și cu o instalație de telescaun pe o distanță de 1000 metri, precum și cu o instalație teleschi pe 300 metri la partea de începători, fiind întreținută zilnic cu ratrac și tun de zăpadă.
Prețurile pentru telescaun sunt de 6 lei urcarea, 10 lei pentru urcare – coborâre, 70 lei pentru abonament la telescaun și 2 lei urcarea cu teleski. Temperaturile la Sovata pentru zilele următoare sunt optime pentru amatori, cu minime cuprinse între -9 și -13, maximele între -2 și -7, iar stratul de zăpadă este de 25 de centimetri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Punct pentru Unirea, amânare Avântul

Turul ediției 2020-2021 în Liga a III-a de fotbal s-a încheiat în urmă cu o …