Home / Administratie / Administratori noi la Spitalul ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Administratori noi la Spitalul ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Distribuie

Consilierii reghineni s-au întrunit luni, 9 decembrie în ședință extraordinară a Consiliului Local Reghin, având pe ordinea de zi cinci proiecte de hotărâre.  Aleşii locali au aprobat proiectul privind acoperirea definitivă a deficitului bugetar pe anul 2016, la bugetul local – sursa A, Secțiunea de Dezvoltare, în sumă de 43.075, 49 lei din excedentul anului precedent, respectiv anul bugetar 2015. De asemenea, a fost aprobată acoperirea definitivă a deficitului bugetar pe anul 2016, la bugetul fondurilor nerambursabile – sursa D, Secțiunea de Dezvoltare în sumă de 3.759,96 lei din excedentul anului precedent, respectiv anul bugetar 2015. Al treilea proiect aprobat de consilieri a fost cel privind utilizarea în anul 2017 a excedentului total al bugetului general al UAT Reghin, rezultat la încheierea exercițiului bugetar al anului 2016. Excedentul secțiunii de funcționare a bugetului local, sursa A în sumă de 32.232,60 lei va fi utilizat pentru finanțarea cheltuielilor cu investiții din secțiunea de dezvoltare a bugetului local. Conform proiectului, excedentul secțiunii de funcționare a bugetului activităților autofinanțate (păduri) – sursa E în sumă de 99.592,89 lei urmează să fie utilizat pentru finanțarea cheltuielilor cu investiții din secțiunea de dezvoltare a bugetului local, iar excedentul secțiunii de funcționare a bugetului activităților autofinanțate (pășuni și piață) – sursa E în sumă de 57.076,67 lei să fie utilizat pentru acoperirea temporară a golului de casă de la activitățile autofinanțate ”pășuni și piață”. Proiectul mai prevede ca excedentul secțiunii de dezvoltare a bugetului creditelor interne – sursa C în sumă de 627.000 lei să fie utilizat pentru finanțarea cheltuielilor cu investițiile din cadrul secțiunii de dezvoltare a bugetului creditelor interne, iar în ce privește excedentul secțiunii de dezvoltare a bugetului fondurilor nerambursabile – sursa D în sumă de 47.843,04 lei, acesta să fie utilizat pentru finanțarea cheltuielilor cu investițiile din cadrul secțiunii de dezvoltare a bugetului creditelor interne.

Modificări în structura organizatorică la spital

Ultimele două proiecte de hotărâre au avut în vedere aprobarea modificării structurii organizatorice precum și actualizarea Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin. Consilierii au aprobat înlocuirea ”Compartimentul de prevenire și control al infecțiilor nozocomiale” cu ”Compartimentul de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale”. De asemenea, consilierii au aprobat actualizarea Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin prin desemnarea reprezentanților Consiliului Local Reghin în cadrul C.A. al Spitalului ”Dr. Eugen Nicoară” . A fost cooptat ca membru titular consilierul UDMR Horvath Daniel în locul colegului de partid Nagy Andras. Lenuța Margareta Toma (reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Mureș), Doina Covaci (reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Mureș), Gavril Danciu (reprezentant al Consiliului Local Reghin),Verdeș Adriana Moldovan (reprezentant numit de primarul Municipiului Reghin), Constantin Dorobăț (reprezentant al Colegiului Medicilor Mureș, cu statut de invitat) și Daniela Laura Mantea (reprezentant al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali Mureș, cu statut de invitat), completează lista membrilor titulari. Printre membrii supleanți desemnați de Consiliul Local Reghin în cadrul C.A. se numără consilierii Daniela Luca (PSD) şi Kelemen Szabolcs (UDMR), alături de Emilia Marcoci (reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Mureș),Gabriela Uifălean (reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Mureș),Mirela Rădoi, secretarul Primăriei Reghin (reprezentant numit de primarul Municipiului Reghin), Cătălina Graur (reprezentant al Colegiului Medicilor Mureș, cu statut de invitat) și Gabriela Baciu (reprezentant al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali Mureș, cu statut de invitat)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.