Home / Sanatate / Rezultatele cercetărilor medicale, prezentate la „Marisiensis” 2017

Rezultatele cercetărilor medicale, prezentate la „Marisiensis” 2017

Distribuie

Ediția cu numărul 21 a Congresului International pentru Studenţi, Tineri Medici şi Farmacişti „Marisiensis” 2017 va avea loc, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş şi în spitalele afiliate, în perioada 29 martie – 2 aprilie. Manifestarea, organizată de Liga Studenților din Târgu-Mureș, va reuni cadre universitare, lectori din țară și din străiniătate și studenți.

Congresul se va desfășura la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi în spitalele afiliate și va cuprinde lucrări ştiinţifice, lectori internaţionali, ateliere de lucru, excelenţă profesională şi academică şi un bogat program social şi cultural. Peste 1.000 de participanți iau parte anual la această manifestare științifică, care a devenit de-a lungul anilor cea mai importantă manifestare studențească din Târgu-Mureș. Totodată, congresul beneficiază și de participare internatională.

Workshop-uri în cel mai modern centru de simulare
„Principalii noştri parteneri, conducerea Universităţii şi cadrele didactice, sunt receptivi la inovaţie, se remarcă prin excelenţă academică şi profesională. Congresul reprezintă oportunitatea perfectă de a vă prezenta rezultatele cercetării şi de a lua parte la numeroase cursuri şi workshop-uri în care vor fi prezentate cele mai recente descoperiri. Ajuns la a 21-a ediţie, standardele Congresului sunt ridicate: cadre didactice internaţionale, workshop-uri în cel mai modern centru de simulare din România şi în centrul de medicină de urgenţă, un program social captivant şi cele mai primitoare gazde. Puteţi vizita site-ul nostru , vă va facilita experienţa congresului. Datorită actualizărilor zilnice, veţi fi mereu informaţi vizavi de cele mai noi schimbări. Nu ezitaţi să îl accesaţi. „Marisiensis” vă aşteaptă. Este şansa dumneavoastră să fiţi parte la ceva ce nu veţi uita niciodată”, a afirmat Mihai-Emmanuel Becica, coordonatorul Comitetului de organizare.
Congresul reprezintă pentru tinerii medici și farmaciști un bun prilej de a prezenta rezultatele muncii de cercetare şi de a asista la cursuri şi workshopuri despre cele mai noi descoperiri în domeniul medical.
Anul trecut, Congresul a reunit peste 1.000 de participanți din rândul studenților, 200 de cadre universitare și 200 de cadre medicale. Manifestarea a beneficiat de participare internatională, profesori invitați pentru cursuri și workshop-uri din Marea Britanie, Italia ,Turcia, Austria, Ungaria și Spania.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.