Share

Home / Administratie / Poliţişti locali din Ernei, iniţiaţi la Târgu-Mureş

Poliţişti locali din Ernei, iniţiaţi la Târgu-Mureş

Un lot alcătuit din 6 polițiști locali din comuna Ernei sunt prezenți, în perioada 9-13 ianuarie, la Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș, pentru a efectua un stagiu de inițiere pe profilele: ,,ordine publică, siguranță rutieră, control comercial, disciplina în construcții, protecția mediului, respectiv dispecerat și supraveghere teritorială”, sub coordonarea poliţiştilor locali din Târgu-Mureş.

112

Astfel, șeful de birou Csiszer Arpad, împreună cu agenții Mezei Janos, Gyorgy Istvan, Martonffy Otto, Markos Szidonia și Daroci Janos participă pe parcursul acestei săptămâni la misiuni de patrulare mixte cu polițiștii locali târgumureșeni pe toate componentele date în competență prin Legea 155/2010, la un moment de dresaj canin, vizitează Dispeceratul Integrat de Urgență 112, Dispeceratul propriu, sediile șefilor de zonă care sunt amplasate în cartierele municipiului și le sunt prezentate dotările de care dispune Poliția Locală Târgu-Mureș. „Sperăm ca toate acțiunile enumerate anterior să fie apreciate de către polițiștii din Ernei și să constituie o piatră de temelie pentru activitatea lor viitoare. Pe această cale le urăm succes în activitate și dorim să menționăm că instituția noastră este deschisă oricărei colaborări, dornică de-a oferi cât mai multe informații colegilor interesați, până la această data 39 de Poliții Locale din țară și opt din străinătate, preluând modelul Târgu-Mureș”, a declarat Valentin Constantin Bretfelean, director executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bilanț pozitiv pentru agricultura mureșeană

Conducerea Instituției Prefectului – Județul Mureș a organizat o ședință a Colegiului Prefectural joi, 28 …

Share
Share