Share

Home / Business / Seminarii ADR Centru la Târgu-Mureş

Seminarii ADR Centru la Târgu-Mureş

Reprezentanţii Agenţiei pentru Dezvoltare Regională ADR Centru din Alba Iulia se vor afla la Târgu-Mureş între 1 şi 2 februarie, pentru a susţine două seminarii regionale de informare a potenţialilor beneficiari ai Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

Seminarul din 1 februarie va avea loc în Sala Mare a Palatului administrativ şi va avea ca temă lansare ghidului specific pentru proiecte care au ca temă „Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizarii energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi in sectorul locuinţelor”, Operatiunea B „Clădiri publice”, iar întâlnirea din 2 februarie se va desfăşura într-o locaţie care va fi anunţată în viitorul apropiat, iar tema prezentării va fi reprezentată de apelurile de proiecte POR destinate IMM-urilor, din cadrul Priorităţii de Investiţii 2.2 „Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de productie şi dezvoltarea serviciilor”.

ADR Centru, în calitate de Organism Intermediar pentru POR la nivelul Regiunii Centru, informeaza constant, prin seminarii regionale, potenţialii beneficiari ai apelurilor de proiecte POR despre publicarea ghidurilor finale şi despre lansarea de către AM POR a versiunilor finale ale Ghidurilor specifice mai multor apeluri de proiecte. „Depunerea acestor proiecte va fi posibila prin intermediul aplicatiei electronice MySMIS”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Departamentul de Comunicare al ADR Centru.

Ghidurile specifice lansate de AM POR prezentate la Târgu-Mureş

– POR/102/2/2, destinat IMM-urilor, din cadrul Priorităţii de Investiţii 2.2 „Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor” – lansat în data de 23 decembrie 2016, iar depunerea de proiecte va fi posibilă începând cu data de 23 februarie 2017, ora 12.00.

– POR/2016/3/3.1/B/1/7Regiuni, destinat clădirilor publice, din cadrul Priorităţii de Investiţii 3.1 „Sprijinirea eficientei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în cladirile publice, şi în sectorul locuinţelor”, Operatiunea B „Clădiri publice” – lansat în data de 27 decembrie 2016, iar depunerea de proiecte va fi posibilă începând cu data de 28 februarie 2017, ora 10.00.

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă-oraş Luduş

Share

Share
Share