Share

Home / Sanatate / Este nevoie de noi medici la Spitalul de Urgență. UPU-SMURD Sărmașu caută medic în medicina de urgență

Este nevoie de noi medici la Spitalul de Urgență. UPU-SMURD Sărmașu caută medic în medicina de urgență

Cinci posturi vacante de medici a scos la concurs, în această perioadă, Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureș, care a anunțat pe site-ul propriu că la concurs se pot înscrie rezidenți aflați în ultimul an de pregătire, specialiști sau primari confirmați în specialitățile posturilor.
Potrivit site-ului SCJU Târgu-Mureș, din cele cinci posturi vacante scoase la concurs, se caută un medic specialist confirmat în specialitatea anestezie și terapie intensivă la Compartimentul ATI Copii, doi medici specialiști confirmați în specialitatea medicină de urgență la UPU-SMURD, un medic specialist confirmat în specialitatea medicină de urgență la UPU-SMURD – punct de lucru UPU-SMURD Sărmașu și se mai caută un medic specialist confirmat în specialitatea neurochirurgie la Clinica de Neurochirurgie. Potrivit sursei citate, ultima zi de depunere a dosarelor de concurs este 23 ianuarie.
Condiții generale de participare la concurs
Condițiile generale de participare la concurs sunt următoarele: candidații trebuie să aibă cetățenie română, cetățenie a altor state membre la Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului European și domiciliul în România; trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit; să îndeplinească condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți; să aibă capacitate deplină de exercițiu și o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de medicul din unitățile sanitare abilitate; să nu fie condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.
Informații suplimentare despre concurs de pot obține atât de pe site-ul spitalului, cât și apelând la numărul de telefon: 0265-212.111, interior 462. Persoana de contact este Lidia Sabău, secretarul comisiei de concurs.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută asistent medical la spitalul din Luduș

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu”, Luduș, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual temporar vacant …

Share
Share