O nouă seară „de Jazz și Muzică Clasică” la Radio Tîrgu Mureș cu Lorena Aura Rogozan Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

O nouă seară „de Jazz și Muzică Clasică” la Radio Tîrgu Mureș cu Lorena Aura Rogozan

Evenimentul „Seri de Jazz și Muzică Clasică” revine în 2017, pe 19 ianuarie, cu un concert susținut de o elevă a Liceului Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș.

„În luna în care se sărbătorește „Ziua Națională a Culturii” , pe 19 ianuarie de la ora 19.00 vă invităm în Sala de Concerte Radio Tîrgu Mureș de pe bd. 1 Decembrie 1918 nr.109 pentru un nou eveniment extraordinar inclus în stagiunea „Seri de Jazz și Muzică Clasică”.

Protagonista serii va fi pianista Lorena Aura Rogozan, elevă în clasa a XII-a la Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș – clasa Carmen Popescu, candidată la o bursă în Danemarca”, anunță organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului. Lorena Aura Rogozan va interpreta lucrări de Frédéric Chopin, Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven și Franz Liszt.

În cadrul recitalului își vor da concursul și elevi ai secțiilor oboi, chitară și arta actorului din cadrul Liceului Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș. „Seri de Jazz și Muzică Clasică” este proiect marca Radio Tîrgu Mureș realizat cu sprijinul UCIMR, Neumarkt Events și Exces Music. Intrarea la eveniment este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE