Share

Home / Sanatate / Aproximativ 30 de posturi vacante, la UPU SMURD Târgu-Mureş

Aproximativ 30 de posturi vacante, la UPU SMURD Târgu-Mureş

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureș a anunțat pe site-ul propriu, organizarea, în perioada 30 ianuarie – 1 februarie, a concursului pentru ocuparea a 29 de posturi vacante la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) SMURD Târgu-Mureş.

Astfel, potrivit site-ului SCJU Târgu-Mureş, din cele 29 de posturi vacante scoase la concurs, 13 posturi sunt de îngrijitoare de curățenie, 10 posturi sunt de infirmier debutant, cinci posturi sunt de brancardieri și un post de asistent medical generalist. Dosarele de concurs se pot depune până joi, 19 ianuarie. Testarea psihologică va avea loc în data 23 ianuarie, la ora 9.00. Proba scrisă va avea loc în data de 30 ianuarie, la ora 10.00. Interviul va avea loc în data de 1 februarie, la ora 9.00. Rezultatele finale ale concursului se vor afișa în data de 3 februarie, la ora 15.30.

Condițiile specifice de participare la concurs sunt următoarele: asistent medical generalist: absolvent de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de mebru și adeverință pentru participare la concurs eliberată de OAMGMAMR; infirmier debutant: absolvent de liceu fără condiții de vechime; brancardieri: absolvent de liceu fără condiții de vechime; îngrijitoare: absolvent studii generale fără condiții de vechime.
Informații suplimentare despre metodologia de concurs și fișa posturilor se pot obține atât de pe site-ul spitalului, cât și apelând la numărul de telefon: 0265-212.111, interior 462. Persoana de contact este Ana Maria Filip, secretarul comisiei de concurs.

 

Share

1 comentariu

  1. Buna ziua as dori sa ma informez de la ce varsta se poate face voluntariat.Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Trei metode prin care ne ținem inima departe de suferințe

Inima este primul organ format în corpul nostru și rămâne de-a lungul vieții și cel …

Share
Share