Share

Home / Administratie / Cost și contribuție lunară, actualizate la Căminul pentru Vârstnici

Cost și contribuție lunară, actualizate la Căminul pentru Vârstnici

Căminul pentru Persoane Vârstnice Tîrgu- Mureş propune pentru anul 2017 aprobarea de către Consiliul Local Tîrgu Mureș a costului mediu lunar de întreținere, respectiv a contribuției lunare de întreținere potrivit prevederilor art.25, alin.(1) din Legea nr. 17/2000 privind asistenţa socială a persoanelor vârstnice, care stabilește că: “Costul mediu lunar de întreţinere se stabileşte anual de către consiliile locale şi/sau judeţene, după caz, înainte de adoptarea bugetelor proprii.”

Astfel, cuantumul costului mediu lunar de întreținere propus se cifrează la 3000 de lei pentru fiecare beneficiar, în timp persoanele vârstnice îngrijite în cămin vor datora 505 de lei cu titlu de contribuție lunară de întreținere, dacă proiectul de hotărâre va trece de votul aleșilor locali. (L.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Schimbare de proprietar pentru patinoarul din Târgu-Mureş

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, vicepremierul Daniel Suciu, a efectuat vineri, 17 mai, o …

Share
Share