PRU Mureș, la bilanț Politic
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 630 Vizualizări

PRU Mureș, la bilanț

Conducerea Partidului România Unită (PRU) – Filiala Județeană Mureș și-a autoevaluat activitatea, în cadrul ședinței Consiliului Județean al formațiunii din 14 ianuarie, pe anul 2016, de altfel primul al organizației mureșene.

 

În 2016, PRU Mureș a participat, de asemenea, pentru prima dată la scrutinurile electorale, rezultatele cărora au fost, de altfel, analizate în ședința Consiliului Județean al partidului.

“Totodată, au fost evaluate rezultatele alegerilor parlamentare, alegeri în cadrul cărora PRU Mureș și-a dublat procentul comparativ cu rezultatele obținute la alegerile locale. Este notabil faptul că la nivelul municipiului Tîrgu-Mureș, PRU a obținut un scor care a depășit pragul electoral, respectiv 5,4%. Acest rezultat s-a datorat candidaților integri și foarte tineri pe care i-am avut pe liste, cât și unei campanii vizibile în mediul online, mass-media și pe teren, în contextul în care partidul a dispus de resurse limitate. Un rol foarte important l-a avut și munca în echipă, majoritatea candidaților fiind implicați pe parcursul campaniei”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al PRU Mureș.

Pentru 2017, ținând cont de rezultatele obținute, PRU Mureș își propune înființarea de organizații de tineret, femei, pensionari și Patrula lui Vlad Țepeș. “De asemenea, dorim să organizăm întâlniri regulate cu mureșenii pentru a dezbate problemele cu care se confruntă și vom monitoriza cu atenție activitatea Consiliilor Locale și a Consiliului Județean și ne vom exprima punctul de vedere ori de câte ori va fi cazul. Îi îndemnăm pe toți cei care se identifică cu noi și cred în dreptate să ni se alăture, pentru a putea forma un colectiv și mai puternic care să reprezinte cât mai bine interesele tuturor mureșenilor”, au mai precizat reprezentanții PRU.

PRU are în județul Mureș 2.000 de membri în aproximativ 50 de localități. (S. G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE