Ajută-l pe Dragoș. Diagnosticat cu leucemie, are nevoie de sânge Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6461 Vizualizări

Ajută-l pe Dragoș. Diagnosticat cu leucemie, are nevoie de sânge

 

Dragoș Petru, un tânăr și talentat fotbalist, are nevoie de ajutorul tău! Vino și donează sânge grupa AB4 pozitiv, în ziua de 19 ianuarie, la Policlinica Municipală din Târnăveni. Dragoș are nevoie de tine. Acum. Nu mâine.

Jucător la clubul profesionist de fotbal pentru copii și juniori Infinity Sport Târnăveni, Dragoș este din Târnăveni, fratele mai mare a două surori, de 8 și 2 ani, iar în ziua de 28 februarie va împlini 13 ani. Copilăria este pentru oricine un tărâm de poveste, nimeni nu ştie când începe şi când se termină, dar un diagnostic de leucemie marchează și maturizează prematur orice trup și orice suflet. În ziua de 15 decembrie, Dragoș a fost diagnosticat cu Leucemie acută limfoblastică pre-B și internat la Clinica de Pediatrie II din Tîrgu Mureș, în grija dr. Horváth Mária Adrienne și dr. Papp Zsuzsanna, și a unor asistente medicale care dau dovadă de profesionalism și angajament față de cei suferinzi, motiv pentru care familia Petru le mulțumește.

Boala i-a fost descoperită în urma unor analize de sânge făcute ca urmare a unei căzături la antrenamente și a unor dureri ce persistau fără explicație.

Leucemia acută limfoblastică reprezintă cea mai frecventă formă de leucemie a copilului, aproximativ 80-85% din cazurile de leucemie. Debutul este progresiv, cu paloare şi astenie, expresia clincă a unei anemii, apar, de asemenea, febra, purpura cutanată şi durerile osoase nocturne.

Din credința multor oameni nu rămâne altceva decât o lozincă rostită frumos și vibrant, cald și unsuros. E timpul să dovedim că suntem, înainte de toate, oameni. Informații despre donații de sânge înafara locației din Târnăveni poți afla la  numărul de telefon 0744247227 sau poți dona în contul RO31BTRL02701201M77687xx.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE