Aproape 50 de posturi vacante de infirmiere, îngrijitoare și brancardieri, la Spitalul de Urgență Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 3063 Vizualizări

Aproape 50 de posturi vacante de infirmiere, îngrijitoare și brancardieri, la Spitalul de Urgență

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureș anunțat pe site-ul propriu, organizarea, în perioada 6 – 8 februarie, a concursului pentru ocuparea a 48 de posturi vacante de infirmiere, îngrijitoare și brancardieri, iar experiența profesională nu este obligatorie.

Conform informațiilor publicate pe site-ul SCJU Târgu-Mureş, se scot la concurs 35 de posturi de infirmier debutant, după cum urmează: nouă posturi la Secția Clinică Neurologie I, șapte posturi la Bloc Operator I, șase posturi la Secția Neurochirurgie, trei posturi la Secția Clinică Medicină Internă III, două posturi la Secția Clinică Pediatrie, două posturi la Secția Clinică ATI, două posturi la Secția Clinică ORL, un post la Compartiment ATI Copii, un post la Secția Clinică Gastroenterologie și un post la Compartiment Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arși. Totodată, se organizează concurs pentru ocuparea a zece posturi vacante de îngrijitoare, după cum urmează: patru posturi la Bloc Operator I, două posturi la Secția Clinică Reumatologie, un post la Secția Clinică Cardiologie, un post la Secția Clinică Medicină Internă I, un post la Compartiment Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arși și un post la Compartiment Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. În privința brancardierilor, se organizează concurs pentru ocuparea unui post de brancardier la Secția Clinică Chirurgie Generală II, un post la Secția Neurochirurgie și un post la Secția Clinică Hematologie.

Calendarul concursului
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 13 – 27 ianuarie. În data de 30 ianuarie va avea loc selecția dosarelor. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 6 februarie, la ora 11.00, zi în care se va organiza și proba practică. Proba interviului se va organiza în data de 8 februarie. Rezultatele finale ale concursului se vor afișa în data 10 februarie. În ceea ce privește condițiile specifice de participare la concurs, candidații interesați de posturile de infirmieri trebuie să fie absolvenți de liceu, experiența în domeniu nefiind obligatorie. Candidații care optează pentru posturile de brancardieri trebuie să fie absolvenți de liceu sau școală profesională, iar experiența în domeniu nu este, de asemenea, obligatorie. Persoanele interesate de posturile de îngrijitoare trebuie să aibă studii generale finalizate, iar vechimea în domeniu nu este condiție obligatorie.
Informații suplimentare despre metodologia de concurs și fișa posturilor se pot obține atât de pe site-ul spitalului, cât și apelând la numărul de telefon: 0265-212.111, interior 462. Persoana de contact este Ana Maria Filip, secretarul comisiei de concurs.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE