Home / Invatamant / ELSA organizează Concursul Național de Procese Simulate, la UPM

ELSA organizează Concursul Național de Procese Simulate, la UPM

Distribuie

ELSA Tîrgu Mureș a lansat invitația la a doua ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema Dreptului European. Competiția se va desfășura în perioada 17-19 martie 2017, la sediul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș.

Cadrul academic-competitiv le oferă studenților şansa să îşi valorifice eforturile în cadrul celor două etape ale concursului: etapa scrisă, presupunând elaborarea a două memorii, din perspectiva ambelor calități procesuale – Aplicant și Apărare – și etapa orală, însemnând susținerea pledoariilor în fața unui juriu format din profesioniști ai domeniului.

La concurs pot participa echipe formate din minim 2, maxim 4 studenți/masteranzi înmatriculați la o Facultate de Drept din România.

Înscrierea are loc prin trimiterea unui e-mail până la data de 28.02.2017 ora 23:59 la adresa precizată mai jos care să conțină următoarele: numele echipei, numele studenților ce o compun, anul de studiu și facultatea.

Fiecare echipă are dreptul la 2 întrebări clarificatoare asupra speței, ce vor fi trimise în același moment cu memoriile întocmite, într-un fișier separat, iar răspunsurile se vor publica ulterior pe site.

Memoriile pot fi depuse tot până la data de 28.02.2017 ora 23:59, urmând comunicarea calificării participanțiilor la etapa orală, constituită din runde preliminarii urmate de finala Concursului Național de Procese Simulate.

Echipele sunt considerate înscrise în competiție doar la data trimiterii memoriilor.

Calendarul concursului va fi publicat la o dată ulterioară.

Spețele le puteți consulta pe pagina web: targu-mures.elsa.ro/nmcc-2017/. Adresa de email unde se trimit memoriile este mcc.targumures@gmail.com

 

De asemenea, verificati

Șerban Radu George. ” Matematica pură este o artă abstractă ”

Distribuie Elevul Șerban Radu George este o adevărată revelaţie a matematicii de performanţă din județul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.