Home / Administratie / Încă 5 ani de chirie la Liceul de Artă?

Încă 5 ani de chirie la Liceul de Artă?

Parohia Romano-Catolică a solicitat Primăriei Tîrgu Mureș încheierea unui nou contract de închiriere pentru clădirea Liceului Vocațional de Artă, actualul contract apropiindu-se de împlinirea termenului legal. Contractul ar urma să fie încheiat pe o perioadă de 5 ani.

Proprietarul clădirii Liceului Vocațional de Artă, Parohia Romano-Catolic a solicitat încheierea unui nou contract de închiriere pe o perioadă mai lungă – actualul a fost încheiat pe 3 ani – pentru că intenționează să atragă fonduri europene în vederea reabilitării imobilului – corpurile 1, 2 și 3, iar prezentarea unui contract pe un termen mai lung reprezintă una din cerințe pentru depunerea cererii de finanțare.

Potrivit calculelor, chiria lunară se cifrează la aproximativ 15 mii de lei.
Potrivit expunerii de motive, contractul de închiriere urmează să fie negociat de o comisie care se va constitui dintr-un consilier local și doi reprezentanți ai Primăriei Tîrgu Mureș – unul din cadrul Direcției Școli și unul de la Direcția Juridică. (L. V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Ghidul absolventului de liceu 2020-2021 – Zi de Zi

Zi de Zi vă prezintă cea de-a IV-a ediție specială, exclusivă, a „GHIDULUI ABSOVENTULUI DE …