Home / Invatamant / Provocările vieții de student la UMF Târgu-Mureș

Provocările vieții de student la UMF Târgu-Mureș

Distribuie

Liga Studenților din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș anunță studenții că astăzi, 19 ianuarie, încep înscrierile în programul TransMed, ce va avea loc în martie. Înscrierile se pot face în intervalul orar 19.00 – 21.00, iar ultima zi de înscrieri este sâmbătă, 21 ianuarie. Programul TransMed presupune schimbul de studenţi aparţinând anilor II-VI între diverse universităţi din ţară, pe durată unei săptămâni. Tinerii vor participa la stagii, lucrări practice şi cursuri într-un alt mediu universitar, unul care le permite viitorilor medici să dobândească experienţe noi, să socializeze şi să cunoască locuri noi. „Celor aproximativ 60 de studenți care vor veni în centrul nostru universitar le punem la dispoziție cursuri, stagii și lucrări practice, dar și activități sociale. Liga Studenților le va prezenta studenților centrul nostru universitar, Centrul de Simulare și Abilități Practice, Centrul SMURD etc. Majoritatea studenților care vin la Târgu-Mureș sunt din Iași, Cluj-Napoca, București, dar și din alte centre universitare din țară”, a declarat Andreea Adelina Dinu, coordonatorul programului TransMed.

 

De asemenea, verificati

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin angajează îngrijitoare

Distribuie Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi, cu normă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.