Replică palidă la Iași a voleibalistelor CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Replică palidă la Iași a voleibalistelor

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut marți seara cu 3-0 (25-13, 25-19, 25-23) în deplasare în fața formației Penicilina Iași partidă restanță din cadrul etapei a XIII-a a campionatului Diviziei A1, a doua a returului. Mureșencele au prestat un joc mult sub așteptări și au cedat în doar trei seturi, deși gazdele au evoluat cu doar opt jucătoare. Jocul a fost dominat categoric de către ieșence, care și-au adjudecat primul set practic fără replică din partea mureșencelor. Cel de-al doilea set a fost oarecum mai echilibrat, dar tot fără emoții pentru moldovence. Echipa mureșeană s-a apropiat la un moment dar până la 19-21, dar câteva greșeli elementare le-au costat și au încheiat setul fără să mai reușească vreun punct. Ultimul set a fost singurul în care replica „medicinistelor” putea să relanseze partida, așa cum s-a petrecut și în jocul din Cupa României disputat tot la Iași, când „medicinistele” au revenit de la 0-2 și au avut practic în mână meciul în tie-breack. Atunci au schimbat terenul la 8-3 și au cedat în prelungiri, dar de această dată finalul setului le-a găsit deconectate la joc, deși au cedat la limită. În urma acestui eșec mureșencele au coborât pe locul 8 al clasamentului, fiind depășite cu 2 puncte de formația ieșeană.

Penicilina a evoluat cu următoarea formație: Knezevic, Sekulic, Șipoș, Cvijovic, Streșină, Perrin, Moncks-libero, Grigorova.

CSU Medicina a început jocul cu Roxana Iancu, Marija Pucarević, Karla Klarić, Loredana Dobriceanu, Elizabet Varga, Valentina Rusu și Laura Molnar-libero, iar pe parcurs au mai jucat Sonia Teianu, Alexandra Babaș, Andreea Petra și Carmen Arniceru.

 

Sarcină dificilă în următoarele etape

 

Mureșencele au în acest sezon ca obiectiv doar clasarea pe unul din primele opt locuri, dar și acesta va fi greu de atins cu evoluții modeste. Pentru ele urmează alte jocuri dificile, care le poate coborî mai jos în clasament. În etapele viitoare vor întâlni pe teren propriu două echipe din prima jumătate. Mai întâi, sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18.00 vor primi vizita ocupantei locului secund, Știința Bacău, iar după o săptămână pe cea a bucureștencelor de la Dinamo, aflate la 12 puncte distanță. Primul meci în care pot aspira la o nouă victorie va fi cel de la Galați, cu CSU, după care va urma o nouă dublă „de foc”, cu echipe pretendente la podium: cu CSM Târgoviște, pe teren propriu și la CSM București, câștigătoarea ultimei ediții a competiției europene Challenge Cup.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE