Home / Timp liber / Cine beneficiază de reducere la patinoarul în aer liber din Târgu-Mureş

Cine beneficiază de reducere la patinoarul în aer liber din Târgu-Mureş

Peste 15.000 de iubitori ai sportului cu patinele s-au perindat de la deschidere şi până în prezent la Patinoarul în aer liber din Parcul Municipal. Cele trei suprafeţe pentru patinaj amenajate de Primăria Târgu-Mureş au funcţionat aproape non-stop în toată această perioadă, tariful rămânând la fel ca şi în anii trecuţi.
„Reamintim celor interesaţi că taxa de intrare, stabilită prin Hotărârea Consiliului Local Municipal, este 10 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii. Pentru intrarea la patinoar există şi varianta de abonamente, 120 de lei pe lună pentru adulţi şi 60 de lei pe lună pentru copii. Taxa pentru evenimente, cursuri sau competiţii sportive costă 50 de lei, iar dacă toate acestea sunt organizate de şcoli sau ONG-uri, costă doar 25 de lei. De asemenea, taxa pentru organizarea de ore de educaţie fizică pentru şcoli, valabile pentru două ture este de 80 de lei. Copiii sub trei ani au intrare gratuită, iar studenţii care prezintă legitimaţie au 20% reducere”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.
Patinoarul funcţionează zilnic, între orele 09, 30 şi 21,30, în ture de câte o oră jumătate, cu o pauză de o oră în timpul zilei, de la ora 13,00 la ora 14,00. Patinoarul mic este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, cel mijlociu pentru copii între 6 şi 12 ani, iar cel mare este universal. Pentru fiecare patinoar în parte există vestiare.
„Pe perioada vacanţei am organizat şi cursuri pentru începători de către membrii echipei de hochei Club Mureşul, trei zile pe săptămână, între orele 11.30-13.00. Ca un lucru inedit vreau să subliniez participarea mai multor grupuri de elevi de la instituţii de învăţământ din localitate, care şi-au ţinut ora de educaţie fizică la patinoar. Invitaţia rămâne deschisă în continuare, patinoarul aşteptându-i pe toţi iubitorii acestui sport conform orarului stabilit”, a afirmat Claudiu Maior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Sidi Bou Said, farmecul alb-albastru al Tunisiei

Dacă ajungeți în Tunisia, musai să nu ratați orășelul alb-albastru situat la periferia capitalei Tunis …