(Re)dobândirea încrederii în sine, tema unui seminar susținut de psihologul Simona Ciff Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 267 Vizualizări

(Re)dobândirea încrederii în sine, tema unui seminar susținut de psihologul Simona Ciff

Psihologul Simona Ciff va susține joi, 26 ianuarie, la ora 18.00, în Cetatea Medievală Târgu-Mureș, atelierul intitulat „Vreau să am mai multă încredere în mine”, ca o adaptare a atelierelor pentru adulți din cadrul programului „Pașaport pentru succes”.

În cadrul acestui seminar, vor fi abordate următoarele teme: „Cum să ai încredere în tine”, „Ce fac diferit persoanele care au încredere în sine față de cele care nu au”, „Tehnici psihologice care te ajută să faci față situațiilor negative când ești înclinat să îți pierzi încrederea în tine”, „Ce comportamente să faci ca să îți crești încrederea în tine”, „Cum să gândești despre tine când ai greșit”, „Cum să gândești despre tine când ceilalți te judecă și au o părere proastă despre tine”, „Cum să te accepți pe tine însuți” „Să îți conștientizezi calitățile și defectele”, „Vei ști ce să faci pentru a fi independent emoțional de judecata celorlalți”, „Vei ști cum să gândești și cum să acționezi pentru a avea mereu încredere în tine”.

Ce vor învăța participanții
„Vom învăța ce este un obicei mental, care sunt obiceiurile mentale care susțin încrederea în sine și ce anume ai de făcut pentru a avea încredere în tine exact în ariile vieții care te interesează. Acest atelier este pentru tine dacă: crezi despre tine că nu valorezi prea mult, ai tendința să-i vezi pe alții mai presus de tine, ți-e teamă să-ți spui părerea pentru ca ceialalți să nu râdă de tine, faci lucruri pe care nu ai dori să le faci doar ca să nu fii respins de ceilalți, uu îți place cum arăți, obișnuiești să gândesti că „mai bine mor”, te superi ușor când ești criticat, plângi ușor, te învinovățești când greșești, nu ai încredere să participi la evenimente noi, nu soliciți ajutorul atunci când ți-e greu și ți-e teamă să vorbești în public sau în fața unui grup de prieteni. Părinții vor primi o fișă cu ce să facă și ce să spună pentru a încuraja abilitatea de a avea încredere în sine a copilului”, a transmis psihologul Simona Ciff.
Potrivit acesteia, programul „Pașaport spre succes” este gândit pentru a dezvolta cinci domenii care s-au dovedit a avea cel mai mare impact în succesul și adaptarea individului la viața adultă. Cele cinci domenii sunt: încrederea în sine, autocontrol (controlul fricilor, furiei și vinovăției), organizarea timpului și activităților (planificare, alegere obiective), perseverență (abilitatea de a nu renunța) și relațiile cu cei din jur. Informații suplimentare despre ateliere și înscrieri se pot obține la adresa: https://goo.gl/forms/o1hg7XgBjo2DTxz22.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE