Home / Cultură / „Limba maternă – MAMELOSCHN” se joacă miercuri la Național
Limba maternă

„Limba maternă – MAMELOSCHN” se joacă miercuri la Național

Distribuie

Spectacolul Limba maternă – MAMELOSCHN de Sasha Marianna Salzmann, regia Olga Macrinici, se va juca miercuri, 25 ianuarie, de la ora 19.30, în Sala Mică a Teatrului Național din Tîrgu Mureș. Producția Companiei „Liviu Rebreanu”, secția română, a fost realizată în cadrul Fabulamundi, un proiect internațional prin care se promovează texte noi din mai multe țări europene.

Monica Ristea, Roxana Marian și Carmen Ghiurco vă vor introduce în țesătura poveștilor celor trei personaje – bunică, mamă și fiică. Trei femei, trei generații, trei ambiții orchestrate cu finețe de Olga Macrinici împreună cu cele trei actrițe. Așadar, dacă vreți să aflați cum era viața unei femei evreice acum 50 de ani în RDG și cum este acum, într-o Germanie unită, unde le este locul acestor femei și care este patria lor, ce înseamnă libertatea, la nivel de comunitate și individ, și cum ne afectează opțiunile și viața personală – întâlnirea cu cele trei personaje din „Limba maternă – MAMELOSCHN” vă va răspunde la multe întrebări și vă va ridica altele. Următoarea reprezentație a spectacolului, conform biletmaster.ro, va avea loc în 24 februarie.

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.