Home / Slider / Ilinca s-a născut bolnavă. Scrie tu, mai departe, povestea ei

Ilinca s-a născut bolnavă. Scrie tu, mai departe, povestea ei

 

În ce se poate măsura durerea unui părinte atunci când află că pruncul abia născut, este grav bolnav? În câte feluri poate, viața, să îngenuncheze o mamă și să o lase așa, mult timp, fără să mai aibă nici o altă dorință decât sănătatea copilului ei?

”Prieteni, copilașul nostru, Ilinca noastră, s-a născut cu Craniostenoză (închiderea prematură a tuturor suturilor craniene) și Atrezie coanală bilaterală. Timp de 2 luni de zile, micuța noastră a fost la terapie intensivă, fără ca noi să avem voie să stăm cu ea, puteam doar să o vizităm de 2 ori pe zi 5 minute” declară Ancuța Pop, mama micuței.

Până acum, ”pitica” Ilinca a suferit 2 intervenții chirurgicale majore, iar la începutul lunii februarie urmează cea de-a treia intervenție, după care va avea nevoie de o căscuță specială pentru a se face corecția oaselor.

Cititorule, tu îi poți schimba soarta Ilincăi și îi poți rescrie viitorul donând în conturile

Conturi deschise la CEC BANK agențiaToplița, str.Nicolae Bălcescu bl.E

RO55CECEHR0908RON0293895

RO22CECEHR09B2EUR0438028 

și conturi  deschise la Banca Transilvania sucursala Toplița Bulevardul Bălcescu bl.D swift:BTRLRO22 Peter Laszlo Levente.

RO51BTRL02104201G90174XX (cont euro)

RO76BTRL02101201G90174XX(cont ron)

RO21BTRLGBPCRT00G9017401(cont lire).

Numerele de telefon la care pot fi contactați părinții sunt

Levi:0745559281

Anca:0743162866.

Craniostenoza sau craniosinostoza reprezintă o malformație congenitală care se caracterizează prin închiderea prematură a suturilor craniului la copii și a întârzierii în dezvoltarea creierului. De aici rezultă și capul deformat la copii cu implicații și asupra simetriei feței.

Atrezia coanala reprezintă o imperforație coanală congenitală, care de obicei este unilaterală și, deseori este depistată întâmplător după mulți ani de viață. Atunci când este bilaterală, este diagnosticată imediat la naștere, întrucât determină asfixia nou-născutului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Acces gratuit la o colecție numeroasă de cărți electronice, la Biblioteca UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș …