Campionii la futsal, învinși la Iași Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

Campionii la futsal, învinși la Iași

Partida din etapa a XVI-a a Ligii I de futsal disputată luni în Sala Sporturilor din Iași între CSM Politehnica din localitate și City’us Târgu-Mureș s-a încheiat cu scorul de 4-1 (2-0) în favoarea ieșenilor.

Prima parte a primei reprize a fost echilibrată și foarte spectaculoasă, cu un joc rapid, combinativ, care a dus la multe ocazii la ambele porți. După câteva ocazii la poarta mureșenilor, ieșenii au salvat și ei de câteva ori și ei din fața porții, sau când au fost depășiți au fost salvați de bară. Ieșenii au reușit să deschidă scorul în urma unei combinații care a surprins apărarea oaspeților. După un nou asediu din partea campioanei, la un nou contraatac gazdele și-au dublat avantajul după un duel corp la corp câștigat. City’us părea descumpănită și au urmat minute de superioritate a ieșenilor, dar fără alte ocazii importante. Mureșenii au reechilibrat jocul spre finalul reprizei, dar gazdele au blocat foarte bine culoarele și finalul primei părți a fost mult mai sărac în faze de poartă.

Superioritate doar teritorială după 0-4

La reluare, mureșenii s-au avântat în atac, au dominat debutul reprizei, dar au fost surprinși de două contratacuri ale ieșenilor care au majorat scorul la un neașteptat 4-0. Au urmat minute de posesie a mureșenilor care au scos portarul, cu gazdele la pândă în fața propriei porți. City’us a redus scorul în minutul 27 prin Küsmödi Tamás în urma unei pase în fața porții venită din colțul terenului de la portarul-jucător Duque. Asediul a continuat, cu riscurile care le aduc această tactică. Mureșenii n-au mai reușit să penetreze însă apărarea, dar nici ieșenii n-au fructificat fazele în care au recuperat mingea și poarta era goală.

Ultimele minute s-a consumat în fața porții gazdelor, dar fără rezultat pe tabela de marcaj. Campionii părăsesc pentru a patra oară în această ediție terenul învinși în special de propriile greșeli. City rămâne pe locul 6, la 7 puncte de podium, în timp ce ieșenii se apropie de ei la doar 4.

Antrenorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan au aliniat formația alcătuită din Răzvan Cătinean – Mario Duque, Răzvan Togan, Küsmödi Tamás și Bogdan Covaci. Au mai evoluat: Csala Zsolt, Vlad Țipău, Andrei Boroș, Csoma Alpar și Dumitru Mimi Stoica.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE