Home / Sport / Două victorii și un eșec pentru baschetbaliștii „Dragons”

Două victorii și un eșec pentru baschetbaliștii „Dragons”

Distribuie

În cadrul primului turneu din cadrul grupa I a grupei valorice A a Campionatului Național de baschet rezervat echipelor de băieți sub 14 ani, echipa Lucky Dragons Târgu-Mureș a câștigat două din cele trei partide disputate. Cele trei etape găzduite în sala Liceului Tehnologic Electromureș din Târgu-Mureș la sfârșitul săptămânii au cuprins 12 întâlniri, cu participarea formațiilor CSȘ Târgoviște, LPS Focșani, ACS 4 Sports Agronomia București, SCM Timișoara, Laguna București, LPS Bihorul Oradea, ACS Baller Otopeni și echipa gazdă, Lucky Dragons.

Echipa mureșeană, condusă de către președintele Emil Ștețca

a jucat în partida de deschidere în fiecare etapă, a început și a încheiat turneul cu victorii. Tinerii baschetbaliști mureșeni au învins în prima etapă cu 68-59 formația CSȘ Târgoviște, dar victoria nu a fost lipsită de emoții. „Dragonii” au avut  23-17 după primul sfert și 32-24 la pauza mare, dar dâmbovițenii au revenit spectaculos spre final, având chiar avantaj pe tabelă în ultimul sfert, după ce al treilea act s-a încheiat la scorul de 50-43. În primul joc al celei de-a doua etape gazdele au avut în Agronomia București un adversar mult mai puternic. Aceștia s-au detașat din start, au condus din primele minute cu 13-2 și cu 23-8 după primul sfert. La pauza mare diferența s-a mărit până la 41-19, dar sfertul secund a fost mai echilibrat. Evoluția în creștere a mureșenilor a continuat, diferența s-a micșorat, dar bucureștenii s-au impus în final cu 70-59. În ultimul joc din cadrul turneului, Lucky Dragons nu a mai avut emoții în fața echipei SCM Timișoara, pe care au învins-o cu 77-50, după ce la pauza mare conduceau deja cu 47-22.

După cele trei etape disputate au rămas neînvinse doar formațiile LPS Bihorul Oradea și ACS 4 Sports Agronomia București, fiind urmate în clasament de Laguna București și echipa mureșeană, ambele cu câte două victorii. Turneul al doilea va cuprinde patru etape și fi organizat peste o lună, dar locul de disputare nu a fost încă stabilit.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.