Home / Business / Investiţie nouă la Azomureş

Investiţie nouă la Azomureş

Distribuie

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare (proiect) nr. 7177/17 ianuarie 2017 (fără studiu de evaluare a impactului, fără studiu EA), în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru  proiectul “Reabilitare și extindere rețea de canalizare menajeră”, propus a fi amplasat în Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 300, titular SC Azomureş SA.

Potrivit site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr.10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00, marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro, iar publicul interesat poate înainta comentarii sau observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 27 ianuarie 2017.


De asemenea, verificati

”Mureșul Imobiliar 2023”: Principalele proiecte ale ADP Târgu Mureș

Distribuie Cea de-a treia ediție a Conferinței ”Mureșul Imobiliar”, eveniment organizat de cotidianul Zi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.