5 echipe de la UPM la Energy Challenge by E.ON România Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 365 Vizualizări

5 echipe de la UPM la Energy Challenge by E.ON România

Cinci echipe de la Universitatea “Petru Maior” din Tîrgu Mureș s-au înscris în competiția Energy Challenge, organizată de E.ON România. Aplicațiile selectate vor fi anunțate la sfârșitul lunii.

 

Termenul pentru înscrierea în competiția Energy Challenge a fost 22 ianuarie. Pe site-ul competiției au fost înregistrate, potrivit informațiilor oferite de Adela Boţan, Senior Specialist Comunicare Externă E.ON, 17 aplicații.

Cinci echipe înscrise sunt de la Universitatea “Petru Maior” Tîrgu Mureș, iar diferența e reprezentată de aplicațiile înregistrate de echipe de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, Universitatea Politehnica Bucureşti și Universitatea Politehnica Timișoara.
Așteptările organizatorilor de la echipele înscrise în concurs sunt: să propună idei inovatoare care să determine creșterea satisfacției clienților.

Astfel, acestea pot să propună subiecte de la eficiență energetică, până la mobilitate sustenabilă, dar și modalități diferite de livrare, respectiv de prestare a produselor și serviciilor actuale.
După ce își vor fi trimis aplicația, echipele vor dezvolta un business case pe baza cunoștințelor dobândite la trainingurile și workshop-uri din cadrul competiției, care să fundamenteze ideea propusă inițial, prin intermediul detaliilor tehnice și economice.
Premiul cel mare pus în joc de E.ON România este de 2.500 de euro.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE