Micutzu vine în Dublin Eveniment
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

Micutzu vine în Dublin

Micutzu, omul cu „greutate” al stand-up-ului românesc, împreună cu Alex Mocanu și Radu Bucălae se întâlnesc pe aceeași scenă să ne ofere o porție de râs de 90 de minute. Show-ul va avea loc în Dublin Irish Pub, în 7 februarie, de la ora 21.0, potrivit paginii de facebook a evenimentului.

Micutzu, cunoscut și ca „greul” comediei românești, își menține silueta de-a lungul lungii cariere în divertisment printr-un truc ingenios: îi face pe oameni să râdă cu lacrimi. Face parte din ImprovShow, alături de Bobonete&Co, unde este cântăreț, dansator, actor, dar, mai ales, comediant.

Făcând parte din show-uri de stand-up și improvizație de mare succes în România, protagoniștii acestui eveniment vor să te facă să râzi cum nu ai mai făcut-o de mult timp.

Alex Mocanu și Radu Bucălae sunt doi dintre cei mai apreciati comedianti din noua generatie. Având un debut surprinzător în ale comediei, ei vor intra în bătălia „greilor” pe scenă și vor încerca să demonstreze cât de buni sunt.

Biletele costă 35 de lei și se pot achizitiona online pe: http://www.dublinirish.ro/ro/node/478/tickets, sau din pub începând din 26 ianurie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE