Home / Social / Angajări la o multinațională din Târgu-Mureș

Angajări la o multinațională din Târgu-Mureș

O companie care de peste 65 de ani își sprijină clienții în toate fazele de implementare a proiectelor (proiectare, execuție, verificări, punere în funcțiune și mentenanță) caută electricieni pentru a se alătura echipei de mentenanță a instalațiilor electrice, în Târgu-Mureș.
Se caută persoane care au executat lucrări de instalații electrice de joasă sau medie tensiune conform proiectelor și care au executat verificări și punere în funcțiune a instalațiilor electrice. De asemenea, persoanele care doresc să se alăture echipei trebuie să aibă o diplomă de specializare în meseria de electrician, să aprecieze seriozitatea și ordinea și să fie dornice să învețe lucruri noi.
Cei care vor avea succes își pot construi un viitor într-o companie cu peste 50.000 de proiecte finalizate cu succes de-a lungul timpului, pot face parte dintr-o echipă de 750 de specialiști, se pot perfecționa prin instruiri de specialitate și pot beneficia de bonusuri excelente: pachet salarial, bonuri de masă, prime anuale și prime ocazionale în funcție de performanță.
Persoanele interesate își pot depune CV-urile la adresa de e-mail: ioana.moldovan@actemium.com sau la poarta 1 Azomureș (pentru TIAB). Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0733-443.098.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Compensații bănești pentru crescătorii de animale

Asociația Crescătorilor de Animale “Ovidius” Brădețelu acordă proprietarilor de animale compensațiile bănești aferente anului 2020, …