Angajări la o multinațională din Târgu-Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5896 Vizualizări

Angajări la o multinațională din Târgu-Mureș

O companie care de peste 65 de ani își sprijină clienții în toate fazele de implementare a proiectelor (proiectare, execuție, verificări, punere în funcțiune și mentenanță) caută electricieni pentru a se alătura echipei de mentenanță a instalațiilor electrice, în Târgu-Mureș.
Se caută persoane care au executat lucrări de instalații electrice de joasă sau medie tensiune conform proiectelor și care au executat verificări și punere în funcțiune a instalațiilor electrice. De asemenea, persoanele care doresc să se alăture echipei trebuie să aibă o diplomă de specializare în meseria de electrician, să aprecieze seriozitatea și ordinea și să fie dornice să învețe lucruri noi.
Cei care vor avea succes își pot construi un viitor într-o companie cu peste 50.000 de proiecte finalizate cu succes de-a lungul timpului, pot face parte dintr-o echipă de 750 de specialiști, se pot perfecționa prin instruiri de specialitate și pot beneficia de bonusuri excelente: pachet salarial, bonuri de masă, prime anuale și prime ocazionale în funcție de performanță.
Persoanele interesate își pot depune CV-urile la adresa de e-mail: ioana.moldovan@actemium.com sau la poarta 1 Azomureș (pentru TIAB). Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0733-443.098.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE