Share

Home / Politic / Posibil consilier judeţean PSD, rămas fără sprijin politic

Posibil consilier judeţean PSD, rămas fără sprijin politic

Aleşii judeţeni au validat joi, 26 ianuarie, într-o şedinţă ordinară de lucru, mandatul consilierului UDMR Kedei Pál-Elöd, care îi ia astfel locul colegei sale de Uniune Csép Eva Andrea, aleasă deputat în Parlamentul României.

Surprinzător, deşi ordinea de zi a şedinţei a conţinut proiect de hotărâre referitor la vacantarea mandatului social-democratului Dinu Socotar, ales de asemenea deputat în Parlamentul României, în locul acestuia nu a fost validat nici un consilier local din partea Partidului Social Democrat.

Potrivit listei de candidaţi PSD Mureş la alegerile locale din iunie 2016 pentru Consiliul Judeţean Mureş, „primul sub linie” este Ioan Cernea, reprezentantul pensionarilor social-democraţi din Mureş, următorii pe „lista de aşteptare” fiind: Daniela Ceană (care şi-a dat demisia recent din Consiliul Local Târgu-Mureş), Ovidiu Mălăncrăvean (primarul municipiului Sighişoara), Gergely Simion (directorul casei de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş) şi Ioan Ţeugea (om de afaceri din Reghin).

„Acum nu vă pot spune exact ce s-a întâmplat pentru că sunt undeva unde nu pot vorbi… A fost o retragere de sprijin. Partidul mi-a retras sprijinul, fără să primesc detalii”, a precizat Ioan Cernea.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG înnoit la Reghin

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform …

Share
Share