Home / Cultură / „Dragoste în patru tablouri”, o nouă premieră a studenților UAT
Dragoste in patru tablouri, Studio UAT

„Dragoste în patru tablouri”, o nouă premieră a studenților UAT

În data de 3 Februarie 2017, începând cu ora 19:00, va avea loc la Teatrul Studio al Universităţii de Arte din Târgu-Mureș, premiera spectacolului “DRAGOSTE ÎN PATRU TABLOURI”, de Lukas Bärfuss, spectacol al clasei de Masterat – Arta Actrului, Anul II, în regia Conf. univ. dr. Daniela Lemnaru.

Lukas Bärfuss s-a născut în orașul elvețian Thun în 1971 și trăiește și lucrează ca scriitor la Zurich.

Între 2009 și 2013 a fost scriitor și consilier dramatic la Schauspielhaus Zurich, unul din cele mai importante teatre din Elveția, unde au avut premiera mondială piesele sale „Malaga” și „Zwanzigtausend Seiten”. Lucrările sale au fost premiate cu Mulheimer Dramatikerpreis (2005), Berliner Literaturpreis (2013) și cel mai recent, Premiul Literaturii Elvețiene (2014). „Stil und Moral”, o colecție de eseuri, a fost publicată în 2015. Lukas Bärfuss este membru al prestigioasei Academii Germane de Limbă și Literatură începând cu 2015.

Pe ce ar trebui să se bazeaze o relație? Încredere, admirație, sinceritate, dragoste reciprocă? Sau fidelitate? Și ce se întâmplă când cel puțin unul din aceste atribute dispare? Când apare minciuna, sau când admirația și plăcerea dispar? Într-o societate în care individul urmărește doar plăcerea și dorința proprie, dezinteresat de sentimentele și dorințele persoanei cu care decide să își împarți viața, spectacolul Dragoste în patru tablouri, ne ridică niște semen de întrebare, punându-ne pune în față deciziile pe care personajele le iau în aceste situații, dar fără niște răspunsuri concrete. Sunt deciziile corecte? Găsesc personajele soluții pentru rezolvarea fiecărei probleme?

Evelyn şi Daniel sunt amanţi. Se întâlnesc într-un hotel şi se joacă de-a sado-masochismul. Susan, soţia lui Daniel e dedicată artei sale – se încăpăţânează să picteze portrete pe care nu le cumpără nimeni – iar Sebastian, soţul lui Evelyn are mâinile prea reci şi e brutal din când în când. Şi pentru că aventura s-a rutinat, cei doi amanţi decid să le spună adevărul soţilor legitimi.

A doua reprezentație a spectacolului ”Dragoste în patru tablouri” va avea loc în data de 4 Februarie 2017, ora 19:00, la Teatrul Studio.
Rezervările pentru spectacol se pot face pe siteul www.teatrulstudio.ro, sau prin e-mail la adresa rezervări@teatrulstudio.ro sau la telefon: 0736-350686.

(Comunicat de presă, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș)

afis_web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Noaptea Muzeelor” reînvie în 2021!

Cu toate că anul trecut „Noaptea Muzeelor” nu a avut loc din pricina situației epidemiologice, …