Share

Home / Social / Înscrie-te în competiția “L´Assoluta Virginia Zeani”

Înscrie-te în competiția “L´Assoluta Virginia Zeani”

 

S-a dat startul înscrierii la prima ediție a concursului de canto “L´Assoluta Virginia Zeani”, ce se va desfășura între 22 iulie si 23 iunie, la Târgu Mureș. Competiția se adresează artiștilor lirici cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Potrivit organizatorilor, înscrierea se face până la 21 mai inclusiv, iar fișele de înscriere se pot procura prin e-mail: virginiazeanifestival@yahoo.com

Pentru înscriere, candidații vor trimite pe adresa virginiazeanifestival@yahoo.com

– un curriculum vitae cu foto atașată;

– fișa de înscriere

– înregistrarea a 5 arii de operă la alegerea concurentului. Acestea vor fi interpretate fără partitură, în tonalitatea si in limba originala.                            ( audio/video/link youtube pe adresa virginiazeanifestival@yahoo.com )

Organizatorii vor confirma concurenților acceptarea la concurs cu cel puțin 10 de zile înainte de începerea acestuia.

Taxa de înscriere este de 150 lei și se achită în contul RO27 BRDE 270S V054 4834 2700 deschis la BRD până pe data de 21 mai. Organizatorii asigură cazarea concurenților pe durata participării la concurs.

Cum se va desfășura concursul

Concursul se va desfășura în 3 etape.

Etapa I-a este preliminatorie, concurentul va prezenta înregistrarea a 3 arii de operă la alegerea concurentului. Acestea vor fi interpretate fără partitură, în tonalitatea și în limba originală. Vor fi trimise până pe data de 21 mai                                                                                  ( audio/video/link youtube pe adresa virginiazeanifestival@yahoo.com )

Etapa a II-a – Desfășurarea concursului de canto și deliberarea juriului în data de 22 iunie

Etapa a III-a – Finala concursului de canto și decernarea premiilor în data de 23 iunie

Organizatorii asigură pian și sala de repetiție pe toata durata concursului, concurenții pot veni cu proprii lor maeștri acompaniatori, dar fără obligații materiale pentru aceștia din partea organizatorilor.

Cu ce premii pleci acasă

Câștigătorii care vor urca pe podium se vor bucura de premiul I,                                                                                               Trofeul Virginia Zeani, 1.000 € și un rol într-un spectacol de operă, premiul II – Trofeul Virginia Zeani 800 €  și un rol într-un spectacol de operă, iar premiul III- Trofeul Virginia Zeani 500  € și un rol într-un spectacol de operă

Organizatorii Asociația Together on top, Consiliul local și Primăria Solovăstru, Consiliul Județean Mureș, Consiliul local și Primăria Tîrgu Mureș, vor acorda și alte premii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșeanca Simona Ciff, premiu important pentru implicare în educație!

Psihologul mureșean Simona Ciff va fi premiată de postul de radio Itsy Bitsy din capitală, …

Share
Share