Home / Sport / Campioana la futsal, victorie cu un lot în reconstrucție

Campioana la futsal, victorie cu un lot în reconstrucție

Distribuie

City’us Târgu-Mureș a câștigat luni seara partida din cadrul etapei a XVII-a a Ligii 1 de futsal disputată pe teren propriu, scor 8-3 (5-1), cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Golurile mureșenilor au fost înscrise de Mimi Stoica (de două ori în minutul 3), Togan (6), Covaci (10), M. Duque (19), Țipău (33), Boroș (34) și Csala (36). Pentru oaspeți au înscris Pavel (2), Incze (36) și Máté (37). Jocul a fost controlat cu autoritate de echipa târgumureșeană care, pe lângă cele 8 goluri a mai ratat și multe alte ocazii importante. Adversarii au deschis scorul în minutul 2, dar în mai puțin de un minut, Mimi Stoica a întors rezultatul, una dintre reușite venind în urma unui șut senzațional la vinclu, de la aproximativ 12 metri. După alte trei minute, Răzvan Togan a majorat diferența, iar în minutul 10 Bogdan Covaci a înscris pentru 4-1. Au urmat minute în care oaspeții s-au aflat mai mult în jumătatea mureșenilor, dar nu au periclitat poarta apărată de Răzvan Cătinean. Scorul primei reprize l-a stabilit Mario Duque, după o fază de contraatac la care a contribuit și Mimi Stoica.

 

Joc de uzură după pauză, cu minute pentru juniori

În repriza secundă, antrenorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan au folosit pe rând cvartetul jucătorilor experimentați alcătuit din Stoica- Gherman- Covaci- Csoma, alternând cu unul alcătuit din cei mai tineri, dar și combinate între cele două garnituri și folosirea tuturor componenților lotului. A rezultat un joc de uzură, fără multe situații de gol. Primul gol al reprizei a venit abia în minutul 13, când Vlad Țipău a fost servit de Csoma Alpar în fața porții. După doar câteva secunde, o combinație între garnitura tinerilor a fost fructificată de Andrei Boroș, iar Csala Zsolt a dus scorul la 8-1 cu un șut superb la vinclu, identic cu cel al lui Stoica din minutul 3. La adăpostul acestui avantaj net, mureșenii au evoluat cu garnitura a doua, fiind surprinși în două rânduri de către oaspeți, al doilea și ultimul gol al întâlnirii fiind mai degrabă un gol de portar, când Vasile Moldovan a scăpat în poartă mingea la un șut din unghi.

Mureșenii se mențin pe locul 6, dar în etapa viitoare, în 18 februarie vor avea un joc mult mai greu, în deplasare, la liderul Informatica Timișoara.

City’us a evoluat în formula: Cătinean- M. Duque, M. Stoica, Covaci, Csoma Alpar, în formația de start, iar pe parcurs au mai evoluat Moldovan (portar), Csala, Dobai, Iszlai, Țipău, Togan, Nagy, Küsmödi și Boroș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.