Home / Slider / Centrul Spa din cadrul Imperial Inn Hotel, deschis oficial

Centrul Spa din cadrul Imperial Inn Hotel, deschis oficial

Distribuie

Centrul Spa din cadrul Imperial Inn Hotel din Târgu-Mureș s-a deschis oficial vineri, 27 ianuarie, la ora 10.00. Administratorul fostului Hotel President, rebranduit recent în Imperial Inn Hotel, Ioan Coroș, a anunţat vineri, 27 ianuarie, că târgumureșenii și turiștii care vor vizita municipiul Târgu-Mureş beneficiază de facilități și servicii la cele mai înalte standarde. Prețurile sunt accesibile tuturor celor care doresc să se relaxeze și să evadeze din cotidian.

1 deschidere spa„Vreau să anunț cu bucurie că începând de astăzi, 27 ianuarie, s-a deschis Centrul Spa din cadrul Imperial Inn Hotel, situat în Târgu-Mureş, strada Gheorghe Doja nr. 23. Le oferim clienților noștri mai multe servicii, precum: bazin mare de înot, bazin de înot pentru copii, trei tipuri de saună, masaj și sală de fitness. Serviciile pe care le oferim clienților noștri sunt la cele mai înalte standarde, iar prețurile sunt accesibile tuturor. De luni până vineri intrarea costă 35 lei/zi. Există și varianta de abonament la prețul de 500 lei/lună, cu acces nelimitat, iar în prețul de 600 lei/lună sunt incluse și serviciile de fitness cu personal calificat. În timpul săptămânii, programul de funcționare este de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 22.00, iar sâmbăta și duminica, Centrul Spa este deschis în intervalul orar 09.00 – 22.00”, a declarat Ioan Coroș, care a promis că oamenii vor avea parte la Centrul Spa de liniște și relaxare.
Centrul Spa din cadrul Imperial Inn Hotel Târgu-Mureş reprezintă o alegere extrem de inspirată pentru a beneficia de toate procedurile spa menite să vă redea echilibrul trup/suflet. 3 preturi


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Popice: Înfrângere pe terenul campioanei en-titre

Distribuie Echipa de popicari din cadrul CSM Târgu Mureș a pierdut jocul etapei a IV-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.