Program de vizitare restrâns, la Spitalul Județean Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 2137 Vizualizări

Program de vizitare restrâns, la Spitalul Județean Mureș

Managerul Spitalului Clinic Județean (SCJ) Mureș, dr. Dan Sîmpălean, a anunțat marți, 31 ianuarie, că în urma adresei Direcției de Sănătate Publică Mureș, prin care a fost solicitată dispunerea de urgenţă a unor măsuri pentru limitarea programului de vizitare a bolnavilor şi a numărului de vizitatori la un pacient din cauza numărului tot mai mare de viroze respiratorii și pneumonii, a fost restrâns programul de vizitare pe secțiile spitalului și s-au luat măsuri de prevenție.

Având în vedere creşterea numărului cazurilor de viroze respiratorii, a pneumoniilor, a cazurilor de gripă şi a creşterii numărului de internări a bolnavilor cu aceste afecţiuni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Vasile Adrian Mureşan, a solicitat managerilor unităţilor sanitare cu paturi să dispună de urgenţă măsuri pentru limitarea programului de vizitare a bolnavilor şi a numărului de vizitatori la un bolnav.

Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș transmite următoarele informații de interes pentru toți pacienții și aparținătorii acestora: programul de vizitare pe secțiile SCJ Mureș este următorul: marți, joi, sâmbătă și duminică, între orele 14.00-16.00; este limitată vizitarea unui pacient de către un singur aparținător; este recomandată evitarea vizitei însoțit de minori sub 14 ani.

„Deși măsurile pot să îi nemulțumească pe unii dintre aparținători, subliniem faptul că această restrângere a programului de vizite este luată atât în interesul pacienților, cât și al celor care îi vizitează pe aceștia, pe secțiile SCJ Mureș. Le mulțumim tuturor pentru înțelegerea de care dau dovadă, iar în momentul în care vor exista modificări ale programului, le vom transmite către mureșeni”, a declarat dr. Dan Sîmpălean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE