Rodica Zamfira Pop, expoziție de pictură în Cetate Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 497 Vizualizări

Rodica Zamfira Pop, expoziție de pictură în Cetate

 

Bastionul mic din Cetatea Tîrgu Mureș găzduiește în perioada ianuarie-februarie, o expoziție de pictură semnată de artista Rodica Zamfira Pop. Curioșii care vor trece pragul expoziției, își vor bucura privirea și sufletul cu 14 lucrări, pe două cicluri diferite.

Membră a Uniunii Artiștilor Plastici-filiala Tîrgu Mureș, artista are participări constante la tabere şi expoziţii personale, de grup, naţionale şi internaţionale, și este un simbol al bucuriei de a picta. Absolventă a Institutului de Artă ”Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, cu înclinații spre pictură, grafică, artă fotografică, opera pictoriţei este reprezentată prin lucrări gen compoziţii, naturi statice, peisaj sau icoane pe sticlă.

Profesor la Liceul Vocațional de Artă din TârguMureș, Rodica Zamfira Pop transmite generațiilor vasta sa experiență, considerând că ”din imperiul infinit al simţirii, fiecare culoare este un gând, fiecare nuanţă un sentiment, fiecare ton o emoţie ce eternizează existenţa chipurilor de legendă în afara legilor omeneşti.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE