BC Mureș rămâne fără „tigri de import” BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 261 Vizualizări

BC Mureș rămâne fără „tigri de import”

Cu o zi înaintea disputării partidei din cadrul etapei a XIX-a din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, în care BC Mureș urma să întâlnească miercuri, într-un meci foarte important, în deplasare, formația CSU Sibiu, gruparea mureșeană a primit o nouă lovitură. După ce s-a despărțit de Polyák și Barham, BC Mureș a fost vitregită în câteva jocuri și de absența căpitanului Lázár László, dar nici Alhaji Mohammed nu și-a mai ajutat echipa în ultimele partide. Uneori motivele invocate au fost de boală, alteori restanțele salariale. Cert este faptul că jucătorul american care deseori și-a adus contribuția la succesele echipei a stat departe de colegii săi în ultima perioadă. Conducerea clubului BC Mureş a confirmat faptul că se află în negocieri pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu acesta. Americanul în vârstă de 35 de ani şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la echipa mureșeană în mai multe rânduri, iar acum urmează să se stabilească ultimele detalii.

 

„Lunetistul” revenit „trage” pentru altcineva

Un alt jucător important al echipei a părăsdit între timp echipa. Revenit la BC Mureș pe parcursul acestei ediții de campionat, redevenit unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, Goran Gajovic a părăsit și el BC Mureș, primind o ofertă de la formația ProA Dijon din prima ligă franceză, unul dintre cele mai puternice campionate din Europa.

Vicepreședintele BC Mureș, Béres Lóránt a afirmat că această ofertă a venit datorită prezenței echipei mureșene în Europe Cup, iar conducerea clubului nu s-a opus acestei oprtunități pentru Gajo, care  a plecat deja din Târgu-Mureș, deoarece sâmbătă va avea meci cu noua sa echipă din campionatul francez.

În aceste condiții, cu un lot mult restrâns, BC Mureș își diminuează considerabil chiar prezența în play-off pentru acest sezon, rămânând în lot cu doar trei străini: Martinic, Kalve și Djapa. Vrând-nevrând, au cuvântul de acum încolo autohtonii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE