Share

Home / Business / Anunţ şoc pe site-ul Bursei: o companie din Mureş, pregătită să acceseze un împrumut de până la 200 de milioane de euro!

Anunţ şoc pe site-ul Bursei: o companie din Mureş, pregătită să acceseze un împrumut de până la 200 de milioane de euro!

Adunarea Generală Extraordinară a societăţii Romcab SA Târgu-Mureş, întrunită marţi, 31 ianuarie, a aprobat emiterea de titluri de valoare şi contractarea unui împrumut, ambele în valoare de maxim 200 milioane euro.

„Se aprobă de principiu un program de emisiuni de titluri de valoare denominate în EUR, organizat de Banca Investec Bank plc, în calitate de aranjor principal și exclusiv al programului de emisiune obligațiuni, în valoare de maxim 200.000.000 EUR (algoritm: 5*EBITDA ultimelor situații financiare), cu o scadență între minim 3 și maxim 10 ani, cu o rată a dobânzii anuale de maxim 9,99 % pe an. În baza acestui program de emisiune se vor putea emite titluri de valoare, în aceleași condiții si cu aceiași termeni ce pot face obiectul admiterii la tranzacționare pe bursele din Statele Membre UE. Alternativ, se aprobă de principiu accesarea de către Romcab SA a unui împrumut în valoare de maxim 200.000.000 EUR (algoritm: 5*EBITDA ultimelor situații financiare), cu o scadență între minim 3 și maxim 10 ani, cu o rată a dobânzii anuale de maxim 9,99 % pe an”, se arată într-un raport făcut public miercuri, 1 februarie, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Hotel nou, în pregătire în centrul municipiului Târgu-Mureş

Un nou hotel va intra în circuitul turistic al judeţului Mureş. Investiţia este realizată de …

Share
Share