Zi de Zi online citit în ianuarie de 175.000 de unici! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Zi de Zi online citit în ianuarie de 175.000 de unici!

Site-ul cotidianului Zi de Zi, www.zi-de-zi.ro, a fost citit în luna ianuarie 2017 de 175.079 de vizitatori unici, cifră record pentru o pagină web de ştiri în limba română din judeţul Mureş, care reconfirmă poziţia de lider deţinută în mediul online de echipa Zi de Zi.

Creşterea e cu atât mai spectaculoasă cu cât potrivit datelor publice furnizate de www.trafic.ro, lider în auditare web, clasamente şi statistici în timp real adresate internetului românesc, în luna ianuarie 2016 site-ul Zi de Zi a avut 99.910 de vizitatori unici, iar evoluţia numărului de vizitatori unici din ultimele trei a fost următoarea: 135.594 (octombrie 2016), 105.478 (noiembrie 2016) şi 135.539 (decembrie 2016).

Metode eficiente de promovare online

Pentru reprezentanţii mediului de afaceri, site-ul www.zi-de-zi.ro pune la dispoziţie cele mai noi și eficiente metode de promovare online.

Astfel, serviciile asigurate de echipa online a cotidianului Zi de Zi includ:

– Display advertising, bannere cu opțiuni avansate de targetare.

– Advertoriale în scopuri de branding/awareness, SEO (căutări Google) trafic sau combinate. De asemenea, aceste articole se indexează în Google și astfel clienţii beneficiază de promovare pe termen lung.

– E-mail marketing – promovare prin intermediul newsletter-ului trimis către abonați.

– Promovare prin intermediul Social Media.

– Link-uri către site-ul clientului. Aceasta este și rămâne cea mai importantă metodă utilizată într-o strategie SEO.

– Organizarea de concursuri pe site-ul www.zi-de-zi.ro și canalele Social Media pentru promovarea unor produse/oferte/promoții etc, în perioade special, și nu numai.

Informaţii suplimentare despre oferta de publicitate online a cotidianului Zi de Zi pot fi obţinute la numărul de telefon 0754-600.843 sau la adresele de e-mail publicitate@zi-de-zi.ro şi ionut.tirdea@zi-de-zi.ro, persoană de contact Ionuţ Ţîrdea, director publicitate online.

Peste 15.000 de like-uri pe Facebook

În ceea ce privește partea de Social Media, pagina de Facebook a cotidianului Zi de Zi se află pe primul loc în topul celor mai apreciate pagini media din județul Mureș și singura care depășeste 15.000 de abonați activi, în creștere cu peste 100% față de anul precedent.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE